Over De Radiobingo

Wanneer vindt De Radiobingo 2020 plaats?

De Radiobingo is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door VLOHradio en De Pezerikken. Vier zondagen in november gevuld met ‘Bikse’ gezelligheid. Je kunt natuurlijk thuis meespelen door naar VLOHradio te luisteren, óf kom naar Café Gouden Carolus in Hilvarenbeek en speel mee onder het genot van een drankje en een hapje. Vanuit Café Gouden Carolus wordt het spektakel ook uitgezonden. Dus ook als je altijd al hebt willen weten hoe De Radiobingo nou eigenlijk in z’n werk gaat, dan zien we je graag aan de Gelderstraat 20!

Wanneer vindt De Radiobingo 2020 plaats?

De Radiobingo 2020 zal plaatsvinden op de zondagen 1, 8, 15, 22 én 29 november 2020.

Elke zondag begint het programma met een uur vol gezellige spellen: De Ballenparade. Om mee te kunnen doen met de (bel)spellen tijdens dit uur (elke zondag van 17u tot 18u) heb je niet eens een bingolot nodig.

Om 18u begint dan het echte werk: De Radiobingo. Met een wekelijkse prijzenpot van duizenden euro’s beloven het weer spannende, maar vooral gezellige zondagen te worden in Bikse huiskamers!

Alleen op de laatste zondag, 29 november, wordt er een extra potje bingo gespeeld. Uitleg over De Superbingo vind je hieronder.

De Superbingo

We spelen De Superbingo dit jaar op een extra zondag, de 29e. Om mee te kunnen spelen met De Superbingo heb je een extra lot nodig – het Superbingo-lot.

De prijzen die tijdens deze bingo gewonnen kunnen worden zijn dan ook helemaal super! Vorig jaar, tijdens de eerste editie van De Superbingo, bleek het een ongelooflijk succes en werden er onder andere prijzen gewonnen als een totaal verzorgd diner aan huis voor zes personen mét persoonlijke wijnsommelier, een weekend Cabrio rijden, een persoonlijke gegraveerde houten tuinbank op maat en nog veel meer. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.